Het onderhoud van een website is erg belangrijk als u bezoekers op uw website wilt blijven ontvangen. Het is storend voor bezoekers als er gedateerde informatie op de website staat. Heeft u gekozen voor het plaatsen van nieuwsberichten, dan hoort daar ook echt nieuws te staan en geen informatie van een jaar geleden. Uw website kunt u vergelijken met een auto. Als een auto geen onderhoud krijgt, wordt deze er niet beter op. Dit geldt ook voor websites. Geen onderhoud aan websites kan leiden tot vermindering van bezoekers, of zelfs vermindering van potentiƫle nieuwe klanten. Heeft u geen tijd om uw website up-to-date te houden, wat wij logisch vinden, dan zorgen wij dat uw website bij de tijd blijft. Doordat wij regelmatig websites van derden bijwerken, kunnen we de informatie ook snel plaatsen.

Websiteonderhoud: regel maar voor ons!

De Content Management Systemen, zoals Joomla, WordPress en andere systemen, zijn anno 2018 niet meer weg te denken. De meeste bedrijven vinden het een prettig gevoel het eigen beheer over hun eigen website(s) te hebben, heel begrijpelijk vinden wij. Dit zorgt tegelijk voor extra werk: het bijhouden. Schrijven van teksten, zorgen dat er goede foto’s komen en daarna moet het nog in het systeem worden geplaatst. Deze ‘even-erbij-werkzaamheden’ kan iemand veel tijd kosten. Deze tijd is er vaak niet en daarom worden deze werkzaamheden vaak vooruit geschoven. Dit is niet nodig: informeer bij ons en wij verzorgen uw websiteonderhoud. Ook de teksten schrijven wij en indien gewenst ook het bijpassende beeldmateriaal. Wij wachten niet af tot er iets naar ons toe komt, nee, wij informeren bij u of u ook wijzigingen heeft: wel zo makkelijk voor u.

SEA en SEO

Van deze begrippen heeft u wellicht weleens gehoord. Niet? ook niet erg! Even kort gezegd gaat het om de vindbaarheid van websites, dus ook uw website. Waarom worden websites op de eerste pagina van Google vermeld en waarom andere juist niet? Hoe het werkt, gaan we hier niet uitleggen maar doen we graag in een persoonlijk gesprek. En als u het nu al weet dat u graag beter vindbaar in Google wilt zijn, omdat dit meer omzet kan genereren. Dan neemt u gewoon contact met ons op. Wij regelen dat voor u!