Huisstijl: hoe kijkt uw klant naar uw bedrijf?

De huisstijl is de grafische vormgeving van alle documentatie, communicatie en administratie van uw bedrijf. Het is uw presentatie naar buiten toe, de eerste kennismaking voor klanten en  dus belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Een eerste indruk maakt u namelijk maar 1 keer. Het nadenken over een logo, drukwerk, website, folders en advertenties is vaak een langdurig en tijdrovend traject. Door onze ervaring en samenwerking met diverse specialisten, zorgen wij ervoor dat er in een beperkte tijd een professionele huisstijl gemaakt wordt. Een presentatie welke ook daadwerkelijk bij u past.

Niet alleen een startende onderneming heeft baat bij een fraaie huisstijl, maar zeker ook bedrijven die al jaren bestaan. Hoe moet er gecorrespondeerd worden naar (potentiële) klanten? Het gebruik van sjablonen is een eenvoudig en handig hulpmiddel. Sjablonen zijn een onderdeel en behoud van uw huisstijl.

En soms is een vernieuwing benodigd voor folders, de website en het overige drukwerk. Misschien moet het logo aangepast worden? De huisstijl van bedrijven kan, om uiteenlopende strategische redenen, in een nieuw jasje gestoken moeten worden. Wij verzorgen het van A tot Z en u houdt maar één contactpersoon. U hoeft niet om tafel met een ontwerper, een fotograaf, een drukker, een webbouwer, alleen wij zijn uw contactpersoon. Wij denken met u mee. Hoe makkelijk is dat? Dit bespaart u  heel veel tijd.